مهندسی کامپیوتر

چطور می‌توان سیگنال وای فای مودم را تقویت کرد؟

راه های افزایش برد WiFi

کندی سرعت اینترنت، پینگ بالا هنگام استریم کردن و سیگنال وای فای قطع شده از مشکلاتی هستند که می‌توانند به تجربه شما در زمان کار با اینترنت آسیب وارد کنند. در این مطلب به شما خواهیم گفت که چطور می‌توان سیگنال وای فای مودم را تقویت کرد و از مشکلاتی که کندی اینترنت به وجود می‌‌آورد، رهایی پیدا کرد. پس در ادامه همراه پورتال جامع مهندسین ایران باشید.

راه‌هایی برای تقویت سیگنال وای فای

تقویت سیگنال وای فای ( افزایش برد وای فای ) چالشی است که همه با آن رو‌به‌رو هستیم و دانستن روش‌هایی که بتوانیم این چالش را برطرف کنیم برای همه ما می‌تواند مفید باشد.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و نیاز روز افزون جامعه به اینترنت و استفاده از مودم در اکثر محیط های اداری و تجاری باعث شده است تغییردر سیگنال WiFi خیلی از کارها را تحت تاثیر خود قرار دهد . در واقع می توان گفت برای جامعه ی کنونی که اکثر کارها حتی پرداخت قبوض تلفن و گاز و … به صورت هوشمند انجام می شود داشتن یک سیگنال قوی از ارزش زیادی برخوردار است.

مردم ترجیح می دهند در فصل گرم سال در محیط های بیرونی که هوای خنک تری دارد از برد وای فای خود برای انجام کارهایشان استفاده کنند . در این مقاله سعی می شود راه های بهبود سیگنال و برد وای فای و اتصال بهتر به آن جهت بهره وری حداکثری را در اختیارتان قرار دهیم . اگر مشکل سیگنال برای شما نیز پیش آمده توصیه می کنیم راه های زیر را امتحان کنید تا بالا بردن سرعت وای فای شما صورت گرفته و اشکال به وجود آمده برطرف شود.

بهترین راه‌های افزایش برد وای فای

در ادامه بهترین روش‌های تقویت سیگنال وای فای مودم را با هم مرور و بررسی خواهیم کرد.

افزایش برد وای فای با انتخاب بهترین مکان برای مودم

در قدم اول برای پرداختن به موضوع تقویت سیگنال وای فای این است که مکان مودم یا روتر را تغییر دهید . این کار به شما کمک می کند اگر مودم یا روتر در نقطه کور قرار داده شده باشد با یک جابه جایی ساده سیگنال مودم تحت تاثیر قرار بگیرد . از آنجایی که برد شبکه های معمولی وای فای نمی تواند تمام قسمت های خانه را پشتیبانی کند و همین طور مقدار مسافت و سد فیزیکی که ممکن است بین دستگاه ها و روتر قرار گرفته باشد می تواند از قدرت سیگنال مودم شما بکاهد . تغییر مکان مودم شما قادر است به طور مستقیم بر میزان برد سیگنال دستگاه تاثیر گذار باشد.

باید توجه داشت که مودم را در قسمت هایی قرار دهیم که امواج رادیویی و سدهای فیزیکی بر روی قدرت سیگنال آن موثر نباشند از جمله سدهای فیزیکی می توان به قسمت های فلزی و دیوارها و وسایلی مانند مایکروویو و مواردی که از نظر امواج رادیویی می توانند بر روی قدرت سیگنال تاثیر گذار باشند. گاهی اوقات تنها با بیشتر کردن سطح ارتفاع مکان قرار گیری روتر مشکل سیگنال برطرف شده و باعث تقویت سیگنال و بالا بردن سرعت وای فای می شود.

تقویت سیگنال وای فای با بروز رسانی مودم

دومین روش برای افزایش برد WiFi بروز رسانی مداوم مودم است. مودم نیز مثل اکثر قطعات الکترونیکی با گذر زمان به مرور فرسوده یا قدیمی می شود و می بایستی برای استفاده از اینترنت پر سرعت و بهره بردن از سیگنال های قوی نسبت به تعویض مودم و استفاده از مودم های نسل جدید اقدام کرد . در حال حاضر استانداری که می توان برای روتر های جدید معرفی کرد ۱۱ac ست که ۸۰۲.۱۱ax بیشتر مورد استقبال کاربران است.

اگر روتر شما دارای استاندارد ۸۰۲.۱۱g و یا ۸۰۲.۱۱b ست نمی توانید توقع سرعت زیادی از آن داشته باشید. حتی روترهای ۸۰۲.۱۱n که دارای سیگنال های سریعتری هستند نیز قابل قیاس با روتر های سری ac و ax نیستند. شما می توانید با خرید روترهای جدید که دارای استانداردهای بالاتری نسبت به گذشته هستند باعث تقویت سیگنال و افزایش سرعت مودم و روتر خود شوید.

سیگنال وای فای مودم

تغییر کانال وای فای راهی برای افزایش برد وای فای

قدم بعدی برای تقویت سیگنال وای فای تغییر شماره ی کانال و فرکانس مودم است . استفاده از کانال های رادیویی وای فای یکسان توسط همسایه ها می تواند موجب تداخل در شبکه های وای فای شود . در واقع همه ی روترها دارای باند ۴ گیگاهرتز می باشند . برخی ممکن است از روترهای دوبانده استفاده کند که این نوع روترها باندهای ۲.۴ گیگا هرتز و ۵ گیگاهرتز را ساپورت می کنند و از آنجا که افراد کمتری از مودم های دوبانده استفاده می کنند باعث می شود در باند ۵ گیگاهرتزی تداخل کمتری ایجاد شود.

برای عوض کردن باند روتر کافی ست با استفاده از تنظیمات مودم به راحتی آن را تغییر دهید و یا با خواندن دفترچه ی راهنمای روتر و یا مراجعه به سایت سازنده دستگاه از چگونگی تعویض مودم مورد نظر خود مطلع شوید و موجب تقویت سیگنال و بالا بردن سرعت وای فای خود شوید.

تقویت سیگنال وای فای با تغییر پهنای باند کانال

بسیاری از کاربران گله و شکایت از سرعت وای فای مودم فیبر نوری خود داشتند و برایشان عجیب بود که چرا سرعت اینترنت وای فای نسبت کابل شبکه، دارای تفاوت فاحش است. این گزارش ها و عدم رضایت ما را بر این داشت که در جهت رفع مشکل و جلب رضایت مشتریان فروشگاه برقچی به تحقیق و ساخت فیلم بپردازیم. شما در این ویدیو بصورت آسان به یادگیری نحوه افزایش سرعت وای فای مودم فیبر نوری هواوی خواهید پرداخت.

افزایش برد وای فای با ورق آلومینیومی

مورد بعدی که در تقویت سیگنال WiFi و افزایش سرعت مودم و روتر می تواند موثر باشد این است که می توان از ورق هایی از جنس آلومینیوم برای این کار بهره برد.

در اکثر مودم ها یک آنتن وجود دارد که وظیفه ی آن پخش کردن سیگنال به جهت های مختلف است. اگر مودم مورد استفاده در مرکز محیط قرار نداشته باشد و در کنار دیواری از محیط قرار داشته باشد در این صورت قستی از سیگنال به سمت دیوار رفته و مورد استفاده قرار نمی گیرد.

برای رفع این مشکل پیشنهاد می شود یک ورقه ی آلومینیومی بین دیوار یا مانعی که در کنار روتر قرار دارد تعبیه شود تا به وسیله ی این ورقه ی آلومینیومی سیگنال های فرستاده شده به سمت مانع دوباره به طرف محل مورد استفاده از اینترنت برگردد.

تقویت آنتن، راهی برای افزایش برد وای فای

اضافه یا جایگزین کردن آنتن روش دیگری در تقویت سیگنال وای فای است و در این روش می توان با اضافه کردن یک آنتن منجر به افزایش قدرت ارسال سیگنال شد.

باید توجه داشت که اکثر سازندگان مودم‌ها از آنتن‌هایی به نام امنی دایرکشنال یا دایرکشنال استفاده می کنند. در آنتن های امنی دایرکشنال سیگنال به همه ی جهت ها و در آنتن های دایرکشنال سیگنال فقط به یک جهت ارسال می شود اگر فقط در یک نقطه با کاهش سیگنال روتر مواجه هستید بهتر است از آنتن های دایرکشنال استفاده کنید در غیر این صورت آنتن های امنی دایرکشنال گزینه ی مناسبی برای تقویت سیگنال و افزایش سرعت مودم و روتر شما می باشد.

سیگنال وای فای مودم

مواظب دزدهای وای فای باشید

امروزه استفاده بدون اجازه از شبکه های خانگی یک دزدی رایج است. استفاده کردن از یک رمز قوی و غیرقابل نفوذ اولین قدم در راه افزایش کیفیت اینترنت شما خواهد بود. اگر مودم شما توسط یک رمز محافظت نشود، همسایه شما ممکن است حتی بدون اینکه خودش بداند به مودم شما متصل شود و از سرویس شما استفاده کند.

توصیه می کنم در مقاطعی که مهمان زیادی به منزل تان رفت و آمد می کند، شبکه ای مخصوص مهمان ها ایجاد کنید که از شبکه اصلی شما جدا باشد و بتوانید میزان استفاده هرکس از اینترنت را کنترل کنید. برای انجام این کار از یک متخصص شبکه کمک بگیرید.

حجم مصرفی را بررسی کنید

بعضی از نرم افزار ها و اپلیکیشن ها حجم زیادی از پهنای باند شما را اشغال می کنند. اگر از یک شبکه نیمه عمومی استفاده می کنید، این هیولای اینترنتی ممکن است یکی از همکاران شما باشد که پنهای باند را تصاحب کرده است. قبل از نصب هرگونه نرم افزار یا اپلیکیشن از میزان پهنای باندی که استفاده می کند، مطلع شوید. مودم های جدید سرویس هایی دارند که می توانید میزان استفاده هر کاربر یا نرم افزار از پهنای باند را با کمک آنها مدیریت کنید. برای تقویت سیگنال وای فای نیاز است که حجم مصرفی مودم را به صورت مداوم بررسی کنید.

ساده اما و باورنکردنی، ری‌استارت

ری استارت کردن سخت افزار، اولین راه حل جهانی برای حل هر مشکل کامپیوتری به شمار می رود. در مورد مودم هم این مسئله کاملا صادق است. اگر مودم تان را یک بار خاموش و دوباره روشن کنید به احتمال زیاد با اینترنت با کیفیت تری مواجه خواهید شد. برای تقویت سیگنال مودم وای فای و افزایش سرعت مودم اینکار را از قلم نیندازید.

استفاده از پاورلاین برای افزایش برد وای فای

پاورلاین دستگاهی است که برای ایجاد یا توسعه شبکه محلی در یک ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این جعبه‌های کوچک، اینترنت خانگی شما را از طریق سیم‌کشی برق منزل‌تان منتقل می‌کنند. با استفاده از این دستگاه امکان انتقال اطلاعات بر بستر شبکه برق تا ۳۰۰ متر در یک ساختمان فراهم می‌شود. پاورلاین‌ها معمولا در بسته‌های دوتایی عرضه می‌شوند.

انتهای یکی از جعبه‌ها با کابل اترنت به روتر و انتهای دیگر به پریز وصل می‌شود و جعبه دیگر در کنار هر دستگاهی که سیگنال کافی دریافت نمی‌کند قرار می‌گیرد. بیشتر کیت‌های پاورلاین ارزان‌قیمت از درگاه اترنت سیمی استفاده می‌کنند، اما شما می‌توانید پاورلاینی بخرید که شبکه بی‌سیم ایجاد می‌کند.

این نوع دستگاه‌ها در ادارات یا منازلی مفید واقع می‌شوند که دستگاه‌هایی با درگاه اترنت ندارند و روتر جایی دورتر از دستگاه‌ها قرار دارد. فناوری پاورلاین که عملکرد آن به سیم‌کشی برق منزل شما متکی است، در بسیاری از موارد بهتر از دستگاه تقویت‌کننده وای‌فای می‌تواند عمل کند.

سیگنال وای فای مودم

تقویت سیگنال وای فای به کمک اکسس پوینت

شرکت های تجاری گاهی اوقات اکسس پوینت های وایرلس (AP) متعددی را برای پوشش ساختمان های اداری بزرگ استفاده می کنند. بیشتر منازل از داشتن یک AP بهره نمی برند، اما در یک مجتمع مسکونی بزرگ می توان از این دستگاه استفاده کرد. اکسس پوینت به پوشش اتاق های گوشه خانه که دور از روتر قرار دارند یا قسمت های بیرونی کمک می کند.

چه باید کرد: اضافه کردن یک اکسس پوینت به شبکه خانگی نیازمند اتصال آن به روتر یا مودم اصلی است. یک روتر پهن باند ثانویه را نیز می توان اغلب به جای اکسس پوینت های معمولی استفاده کرد زیرا بسیاری از روترهای خانگی یک حالت “اکسس پوینت” مختص این هدف ارائه می کنند.

به روزرسانی Firmware

در قدم بعدی با آپدیت نرم افزار مودم می توان باعث افزایش برد وای فای شد. در دنیای مدرن امروز ممکن است حملات هکرها باعث نفوذ یک بد افزار در روتر شما شود که این امر می تواند از پهنای باند شما بکاهد و سرعت اینترنت را تا حدی کاهش دهد. با به روز کردن نرم افزار روتر خود می توانید سبب تقویت سیگنال و افزایش سرعت مودم و روتر خود شوید.

باید توجه داشت در صورت به روز بودن نرم افزار مودم اکثر این حملات سایبری بی اثر خواهد بود. در روتر های قدیمی خبری از آپدیت خودکار نرم افزار وجود ندارد و کاربر باید خودش با مراجعه به سایت تولید کننده ی روتر به روز رسانی جدید را انجام دهد . اما در مودم های جدید خود مودم به روز رسانی را به صورت خودکار انجام می دهد.

افزایش برد وای فای به کمک سوئیچ به وایرلس مش

وجود یک شبکه مش وایرلس خانگی، کاربر را از وجود سیگنال‌های دارای توان عملیاتی بالا در سرتاسر خانه خاطر جمع خواهد کرد. در شبکه‌های مش، از بیش از یک دستگاه شبکه به منظور افزایش محدوده پوشش‌دهی در کنار بالا بردن توان سیگنال در سرتاسر منطقه مورد نظر، استفاده می‌شود. با تقویت سیگنال وای فای به این روش، در زیر پله خانه، سیگنال‌هایی قدرتمند همانند زمان قرارگیری در طبقه دوم خانه، دریافت خواهید کرد.

برخلاف یک توسعه‌دهنده سیگنال وای فای، که یک شبکه توسعه یافته دیگر را ایجاد می‌کند، در شبکه مش، یک شبکه بی‌سیم یکپارچه وجود دارد. شبکه‌های مش از سال‌ها قبل، کاربردهای فراوانی در مجتمع‌های تفریحی و فروشگاهی، ورزشگاه‌ها، محل‌های برقرای فستیوال‌ها و کنسرت‌ها و دیگر محل‌های وسیع داشته‌اند. اما طی چند سال اخیر، شاهد ورود وایرلس مش به خانه‌ها بوده‌ایم.

کاهش تداخل ناشی از سایر لوازم الکترونیکی

این تنها روترها نیستند که می‌توانند با امواج شبکه وای‌فای شما تداخل داشته باشند. تلفن‌های بی‌سیم، اجاق‌های مایکروویو و سایر لوازم خانگی هم می‌توانند سیگنال وای‌فای را تخریب کنند. استفاده از روترهای دوبانده (Dual-Band) می‌تواند به حل این مشکل کمک کند. همچنین می‌توانید تلفن بی‌سیمی خریداری کنید که در باند دیگری کار می‌کند. اگر هم ترجیح می‌دهید سخت‌افزار جدیدی نخرید، می‌توانید شانس خود را با دور کردن مودم وایرلس از وسایلی که احتمال تداخل دارند امتحان کنید.

افزایش برد وای فای با نفوذ به به اعماق روتر

اگر واقعا می‌خواهید بیشترین استفاده را از روتر فعلی خود ببرید، باید به سیستم‌عامل اُپن‌سورس DD-WRT که برای روتر عرضه شده، نگاه کنجکاوانه‌ای بیندازید. بسیاری از تولیدکنندگان روتر، روترهایی را عرضه می‌کنند که قابلیت اجرای DD-WRT (یک نوع فریمور مبتنی بر لینوکس) را دارند. از سوی دیگر، می‌توانید به راحتی فریمور DD-WRT را دانلود کنید و آن را روی هر روتری که در دسترس دارید و با DD-WRT سازگار است، نصب کنید.

فریمور DD-WRT می‌تواند کارایی روتر را بهتر کند و امکانات پیشرفته‌تری را در اختیار شما بگذارد که شامل وی‌پی‌ان (VPN)، امنیت و تغییرات دلخواه در جزئی‌ترین تنظیمات می‌شود. شما می‌توانید آن تنظیمات را مستقیما روی روتر خود نصب کنید.

از کانال‌های خلوت‌تر استفاده کنید

روترها معمولاً دارای چندین کانال هستند که از آن‌ها برای مخابره سیگنال‌های وای فای استفاده می‌کنند. کانال را با فرکانس اشتباه نگیرید؛ کانال‌ها درون فرکانس‌های ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز قرار گرفته‌اند. بسیاری از رورترها به طور پیش‌فرض از یک کانالِ به خصوص برای هر فرکانس استفاده می‌کنند. برخی اوقات ترافیک در یک کانال بسیار بالاست که می‌تواند روی سرعت وای فای تأثیر منفی بگذارد.

با استفاده از اپلیکیشن موبایل روتر و یا از طریق کنترل پنل، کانال را تغییر دهید و ببینید تأثیری روی سرعت می‌گذارد یا نه. برای انجام این کار می‌توانید از دفترچه راهنمای روتر کمک بگیرید.

سیگنال وای فای مودم

بهترین نرم افزار قویت سیگنال وای فای

قدم بعدی برای جواب به سوال اینکه چگونه سرعت اینترنت را بالا ببریم؟ و تقویت سیگنال وای فای مودم استفاده از ابزار QoS است . ابزار QoS وظیفه ی کاهش پهنای باند مصرف شده توسط اپلیکیشن ها را بر عهده دارد به وسیله ی این ابزار می توانید برای نرم افزار ها و سرویس های خود اولویت بندی کنید و همین طور می توانید معین کنید در زمان های متفاوت روز چه برنامه هایی در اولویت قرار بگیرند.

این برنامه طوری طراحی شده است که در عین حالی که اختلالی در کیفیت ویدئوی شما ایجاد نمی کند به افرادی که در حال استفاده از مودم برای دانلود و یا مواردی مانند بازی های ویدئویی هستند اجازه می دهد تا کار خود را فقط با سرعتی کمی کمتر به انجام برسانند. برای این کار لازم است به قسمت تنظیمات پیشرفته ی مودم رفته و از آنجا تنظیمات QoS را طبق برنامه ی خود عوض کنید. لازم به ذکر است بدانید QoS در مودم های قدیمی وجود ندارد بنابراین QoS می تواند در تقویت سیگنال و بالا بردن سرعت وای فای ابزار مناسبی باشد.

 

منبع: barghchi

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا

دانلود فایل

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.