اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
مطالب عمومی

مهمترین نکات هنگام خرید گریس نسوز اصل از مراکز معتبر

در این محتوا قصد داریم تا شما را در خرید گریس نسوز اصل راهنمایی کنیم. گریس روانکار بهترین انتخاب برای تجهیزات عمومی و صنعتی با تحمل پذیری در دماهای مختلف می باشد. برای روانکاری هر دستگاه نیاز به خرید گریس نسوز مناسب است که با رجوع به سایت های معتبر روغن و گریس صنعتی، می توانید تنوع برندها را مشاهده نمایید.

گریس نسوز نوعی ماده نیمه جامد است که از ترکیب نوعی روغن پایه، تغلیظ کننده و مواد افزودنی خاص تولید می شود تا برای روانکاری سطوح قطعات مختلف استفاده شود. قبل از اقدام به خرید گریس، به نوع دستگاه خود توجه کنید؛ یعنی دمای مصرفی شما چند درجه سانتی گراد است و برای چه دستگاهی، نیاز به گریس دارید. نکته بعدی که باید به آن دقت داشته باشید، میزان مصرفی گریس نسوز است. گریس ها معمولا در بسته بندی های تیوپی ۲۵۰ گرمی تا بشکه های ۱۸۰ کیلویی هستند.

عموماً گریس های نسوز از پایه لیتیوم و گریس های معمولی از پایه کلسیم می باشند. خرید گریس صنعتی با پایه کلسیم هم جزء پر مصرف ترین روانساز ها بشمار می آید که برای مصرف عمومی، صنعتی، خودرو سازی و کشاورزی استفاده می شود. این محصولات برای استفاده در دما های پایین ایده آل هستند و در حال حاضر بهترین و پر مصرف ترین انواع گریس صنعتی شامل گریس نسوز و گریس معمولی می باشند.

گریس نسوز خارجی

گریس نسوز یا گریس حرارتی بهترین نوع گریس است که شرکت های معتبر زیادی در دنیا به تولید آن پرداخته اند. علاوه بر شرکت های ایرانی، شما می توانید از گریس نسوز خارجی با برند های زیر استفاده کنید:

  • گریس شل
  • گریس توتال
  • گریس فوکس
  • گریس مولیکوت
  • گریس اس کا اف

گریس گرافیتی مولیکوت هم یکی از انواع گریس نسوز خارجی بوده که یکی از آن ها با نام گریس مولیکوت ۱۰۰۰در محیط هایی با دمای بسیار بالا قابل استفاده است.

گریس مولیکوت پایه مس ، نوع دیگر این برند است محصولات آن با نام HSC PLUS عرضه می شود. از آنجا که این نوع گریس ها بر پایه مس هستند، ویژگی رسانا بودن را دارند.

از کاربرد های گریس مولیکوت پایه مس، می توان به رسانای جریان الکتریسیته بودن، مقاوت در برابر سایش، ضد زنگ و ضد آب بودن، مقاومت در دماهای بالا و مقاوم بودن در برابر خوردگی اشاره کرد.

گریس اس کا اف هم یک روانکار سفت شده با صابون لیتیوم و پایداری حرارتی بالا است که طیف گسترده ای از عملکرد و کاربرد ها را دارد. این محصولات با خاصیت اکسیداسیون عالی در مصرف صنعتی و خودرو ها کاربرد ویژه‌ای دارد.

در صورتیکه روغن های صنعتی قادر به روانکاری دستگاه شما نمیباشد، خرید گریس نسوز برای شما توصیه می شود. به دلیل چسبندگی خوب گریس، به راحتی می تواند به مدت طولانی به قطعات بچسبد و در برابر آب، حرارت، گرد و خاک و هر نوع آلودگی به طور کامل از تجهیزات محافظت کند.

انواع گریس صنعتی

انواع گریس صنعتی

انواع روانکارها شامل روغن و گریس صنعتی هستند که به دلیل تنوع بالای گریس ها، در زیر چند نمونه از مهمترین انواع گریس صنعتی را معرفی می کنیم:

  1. گریس کلسیم : از اولین گریس های تولید شده است که برای مصارف عمومی در دمای پایین و معمولی مورد استفاده قرار می گیرد.
  2. گریس لیتیوم : این گریس دارای خاصیت آنتی اکسیدان و افزودنی های ضد زنگ و ضد سایش می باشد و به دلیل چسبندگی بالا، از سطوح فلزی محافظت می کند. گریس لیتیوم، ضد آب و شستشو بوده و به عنوان گریس نسوز مخصوص بلبرینگ از آن استفاده می شود.
  3. گریس آلومینیوم : گریس آلومینیوم به طور عمده در صنعت خودرو سازی و یا بلبرینگ های چرخ خودرو استفاده می شود و به دلیل مقاومت بالا، در برابر حرارت مقاوم می باشد.
  4. گریس سدیم : گریس سدیم هم شباهت هایی با گریس کلسیم دارد و بعد از آن تولید شده است. اما ضعف گریس کلسیمی را نداشته و از قدرت روانکاری بالایی برخوردار است. از این گریس بیشتر برای چرخ دنده ها و یاتاقان های بزرگ استفاده می شود.
  5. گریس سیلیکونی : گریس سیلیکونی معروف به عایق الکتریکی است که میتواند در دمای منفی ۶۰ درجه تا مثبت ۳۰۰ درجه به خوبی عمل کند و خاصیت خود را از دست ندهد. این گریس پایداری حرارتی بسیار عالی داشته و یک گریس ضد آب به حساب می آید
  6. گریس گرافیت : گریس گرافیت نوعی گریس خمیری و به رنگ مشکی است که تحمل دمای مثبت ۶۰۰ درجه را دارد. معمولاً در بسته بندی های یک کیلویی تا بشکه ای ارائه می شود. این گریس برای روانکاری اتصالات پیچی، سر پیچ سیلندرها، نازل ها دستگاه های تزریق پلاستیک و حلقه های تنشی دستگاه سانترفیوژ استفاده می شود.

فرق گریس نسوز با معمولی چیست؟

اساسی ترین فرق گریس نسوز با معمولی ، دما و فشاری است که گریس متحمل می شود. گریس ها روان کننده های جامد یا نیمه جامدی هستند که به دلیل تحمل دمایی بالا و پایین می توانند برای مصارف عمومی و صنعتی استفاده شوند؛ به شرط آن که خرید گریس نسوز را از مراکز معتبری همچون فیدار اویل انجام داده باشید. ولی اگر دستگاه شما نیازی به کارکرد در دماهای بالا ندارند، می توانید از گریس معمولی استفاده کنید.

انتخاب گریس مناسب ، باعث می شود که قطعات صنعتی دوام بیشتری داشته باشند و از خرابی و صدمات به سیستم جلوگیری شود تا عملکرد کلی آن ها را به حداکثر برساند. بنابراین برای دستگاه هایی که نیازی به روانکاری با حرارت بالایی ندارند، می توانید با خرید گریس صنعتی حرارت پایین یا همان گریس معمولی، از آن محافظت کنید.

برای اینکه فرق گریس نسوز با معمولی را بدانید، باید بگوییم که گریس معمولی در دمای بالای ۲۴۰ درجه سانتی گراد، خراب و تبخیر می شود ولی گریس های نسوز، توانایی تحمل این دمای بالا را دارد. معمولا برای دستگاه هایی با کارکرد دما بالا از گریس با مواد پایه لیتیوم یا سایر روغن های پایه تخصصی استفاده میگردد. گریس نسوز حرارت بالا می تواند انتخابی مناسب برای روانکاری بلبرینگ دور بالا باشد. برای افزایش مقاومت دربرابر حرارت دستگاه، از غلیظ کننده های لیتیومی استفاده کنید.

نکته دیگر در انتخاب گریس مناسب این است که سازگاری آن را از قبل بررسی کنید؛ زیرا گریس ها دارای ترکیبات شیمیایی هستند و اگر با مواد دیگر ترکیب شوند ممکن است باعث بهم ریختن تعادل و سطح عمکرد گریس شوند. در نتیجه هنگام خرید گریس نسوز حتما موارد درج شده روی بسته بندی آن را در نظر داشته باشید.

اگر سئوالی در مورد خرید گریس صنعتی و خرید گریس نسوز در ذهنتان باقی مانده، می توانید به سایت fidaroil.com مراجعه کنید. کارشناسان فیدار اویل در هر لحظه آماده مشاوره به شما عزیزان به صورت تماس تلفنی و آنلاین هستند. این شرکت بهترین تامین کننده روغن صنعتی، گریس صنعتی اعم از گریس نسوز خارجی و ایرانی است که محصولات آن به شرط ضمانت در حجم های مختلف با معتبر ترین برند ها به فروش می رسد. تمامی گریس ها با جزئیات کامل در سایت فروشگاهی فیدار اویل موجود است تا مصرف کننده، محصول مورد نیاز خود را به راحتی شناسایی کرده و از خرید خود لذت ببرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا